avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Impozit pe venit. Am un certificat de handicap ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Impozit pe venit. Am un certificat de handicap accentuat emis in febr.2019 cu termen ...

Am un certificat de handicap accentuat emis in febr.2019 cu termen de revizuire febr.2021
In baza lg.55/2020 valabilitatea lor s-a prelungit pe toata perioada starii de alerta si inca 90 de zile dupa incetarea acesteia
Angajatorul mi-a suspendat scutirea de impozit pe venit ,(salariu),desi am obtinut adeverinta din partea Directiei de protectie sociala pt mentinerea valabilitatii certificatului. Este indreptațiă pozitia angajatorului? Ce pot face?

Alte discuții în legătură

Cerere de scutire de la plata impozitului, fiind persoana cu handicap accentuat. Stoian91 Stoian91 Buna ziua! Am depus la Taxe si Impozite Locale Bacau o cerere de scutire de la plata impozitului, fiind persoana cu handicap accentuat. La aceasta cerere am ... (vezi toată discuția)
Valabilitate certificat handicap Abain93 Abain93 Buna ziua! Am si eu o intrebare. Pana cand este prelungita valabilitatea certificatelor de incadrare in grad de handicap? Legea nr. 55/2020, la art. 4 ... (vezi toată discuția)
Valabilitate certificat de handicap si adeverinta de parcare handicap rozi88 rozi88 Buna ziua, Datorita unui transplant am adeverinta de handicap. In acest ani dosarul pentru prelungire trebuia depus pana in 30 mai, avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)