avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, daca sunt trecut ca suspect pentru furt ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, daca sunt trecut ca suspect pentru furt apare in cazier? ...

Buna ziua, daca sunt trecut ca suspect pentru furt apare in cazier? nu am fost informat cum ca as fi urmarit penal sau ceva (s-a intamplat acum 1 an si ceva). Mentionez ca nu am avut alte probleme cu politia
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Mihai Gaita , Avocat 10:11, 30 Ianuarie 2022
În principiu nu, doar în cazul unei condamnări. Ar fi bine să mergeți la poliție sau parchet și să lămuriți situația dosarului dumneavoastră.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal...cazier? annie3cool4u annie3cool4u Acum ceva timp am desavarsit o infractiune de care nu sunt deloc mandra,mai exact am vrut sa fur un obect de imbracaminte si am fost pirnsa.Agentii de la ... (vezi toată discuția)
Șantajată sexual și amenințată cu poliția după o tentativă de furt din magazin: cum pot să mă apăr de individ și de toate amenințările lui? Annasss Annasss În urma cu 3 zile an încercat sa sustrag un articol din magazin fără sa îl plătesc dar am fost prinsa și pusa sa plătesc articolul respectiv. Cei de la ... (vezi toată discuția)
Antecedente penale ? quasimodo821 quasimodo821 in anul 2007 am fost cercetat pentru furt calificat ,mi s-a facut dosar penal, prejudiciul fiind mic , am recunoscut fapta si am primit o amenda administrativa ... (vezi toată discuția)