avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pot prelua contractul de la parcare de la vechiul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pot prelua contractul de la parcare de la vechiul proprietar ...

Pot prelua contractul de la parcare de la vechiul proprietar fără licitație??

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:54, 31 Ianuarie 2022
Nu,pentru că nu este el proprietar al locului de parcare.Se ia de la ADP-ul de sector conform cu regulamentul de atribuire a locurilor de parcare.
Ultima modificare: Duminică, 30 Ianuarie 2022
mitabiciclista, utilizator
Mulțumesc frumos!
Nu puteti prelua contractul de concesiune loc parcare dearece alocarea locurilor de parcare se realizeaza de catre inspectorii primariilor numai dupa verificarea documentelor solicitantilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumpărat un apartament în sectorul 6. fostul proprietar ... Oana pop Oana pop Am cumpărat un apartament în sectorul 6. Fostul proprietar a încheiat un contract de comodat cu un vecin pt locul de parcare atribuit apartamentului meu. ... (vezi toată discuția)
Risc pierdere loc de parcare. bună ziua. eu am plătit locul de parcare pe anul acesta. vreau ... Victoria-Viki Victoria-Viki Bună ziua. Eu am plătit locul de parcare pe anul acesta. Vreau șă știu dacă există riscul să îmi pierd locul de parcare ptr că am ITP-ul expirat. ... (vezi toată discuția)
Preluare loc parcare? dupa cumparare imobil blitzblitz blitzblitz Buna ziua, Urmeaza sa cumpar un apartament in sectorul 4 iar propietarul actual detine loc de parcare platit la Primaria Sectorului 4. Se poate prelua ... (vezi toată discuția)