avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua . Vreau sa ii fac pasaportul fetitei mele de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua . Vreau sa ii fac pasaportul fetitei mele de 11 ani ...

Buna ziua . Vreau sa ii fac pasaportul fetitei mele de 11 ani . Din pacate la pasapoarte am aflat ca are certificatul de nastere gresit ( numele parintilor este scris la ambii gresit )
Talal nu se afla in Ro dar mi-a trimis procura pt iesirea fetitei din tara si pt pasaport . Pe procura este corect numele fiind data la ambasada Ro din Egipt.
Am nevoie de papasportul tatalui in original pt a ii face alt certificat de nastere ?

Alte discuții în legătură

Am nevoie de pasaport pentru fetita mea de 4 ani Oana Bogdan Oana Bogdan Situatia mea este: am o fetita de 4 ani impreuna cu prietenul meu. Actualmente locuim in Italia unde suntem rezidenti. Prietenul meu este ditr-o tara nemembra ... (vezi toată discuția)
Plecarea din romania inapoi in italia cu un copil in varsta de 1 an si 10 luni:proceduri...detalii ??? mihaela0620 mihaela0620 Buna ziua si felicitari pt.acest site.Sa trec la subiect.Acum sunt in Italia cu viitorul sot si cu fetita in varsta de 1 an si 10 luni si trebuie sa venim in ... (vezi toată discuția)
Aducere copil din romania inapoi in strainatate... ioana d ioana d"arc buna seara,am un copil nascut in strainatate pe care l-am dus in romania si are grija mama mea de el,as vrea sa il aduc inapoi si vreau sa stiu ce acte am ... (vezi toată discuția)