avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Important-urgent
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Important-urgent

Bună seara ,am și eu o întrebare când mi s a eliberat fisa de școlarizare de la școală auto datele personale erau cele din buletinul vechi deoarece era încă valabil un an de zile,dar l am pierdut pe cel vechi și a trebui sa îmi fac altul nou ,acuma îmi va da alta fisa de școlarizare sau ma pot duce tot cu fisa aceea pentru a susține probele auto?
Cel mai recent răspuns: foteaic , utilizator 20:06, 30 Ianuarie 2022
Solicitați o fișă noua scolii de șoferi, trebuie să o elibereze imediat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate scoala de soferi jacquelline jacquelline As dori sa stiu care este valabilitatea pentru scoala de soferi (nr. de inregistrare al dosarului dat la inscrierea la scoala este 28.04.2012, fisa medicala ... (vezi toată discuția)
O intrebare despre scoala de soferi lusyana lusyana vreau sa stiu...fiecare document de la dosar dupa cat timp expira?! si care anume... si mai vreau sa stiu daca am inceput scoala de soferi pe data de 10 .10 ... (vezi toată discuția)
Scoala de soferi hadija hadija Am facut scoala de soferi cu un instructor particular care \"tine\"(pun intre ghilmele caci nu stiu ce implica) de Toni Auto.Nu m-am inteles deloc cu ... (vezi toată discuția)