avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Scuze, mai devreme am postat din greseala. In data de ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Scuze, mai devreme am postat din greseala. In data de 7 ianuarie ...

Scuze, mai devreme am postat din greseala. In data de 7 ianuarie am avut un accident usor, am lovit pe cineva si au rezultat pagube materiale si am rezolvat pe cale amiabila si i-am dat asigurarea. Persoana respectiva are masina inmatriculata pe Germania si a ales sa o duca sa o repare acolo. Totul a fost in regula pana azi cand ma sunat si mi-a spus ca a platit 500 de euro o parte din casco si 450 de euro transportul masinii pana in germania si are pretentia sa ii platesc astea 2 sume in total 950 de euro, intrebarea mea este, sunt obligat sa platesc banii acestia din moment ce dansul are asigurarea mea ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:27, 31 Ianuarie 2022
nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasibil de dat in judecata de asiguratorul casco draxxx draxxx Buna seara, Sunt persoana fizica si am avut nefericita intamplare de a cauza un accident rutier, fara victime, alantaieri in Timisoara. Motivul pentru care ... (vezi toată discuția)
Accident, fara politie,ce e de facut? 1Marius2Ion3 1Marius2Ion3 Buna ziua. Sunt cetățean Român si lucrez in Serbia. Am avut un accident rutier cu masina de serviciu care este inmatriculata in Ro. In \"ceata\" ... (vezi toată discuția)
Ce acopera polita rca in caz de accident? xxyyzz xxyyzz Buna ziua, Sunt nou pe acest site si din aceasta cauza imi cer scuze dak nu am ales bine forumul...dar am o problema urgenta in care va rog sa ma ajutati..:(( ... (vezi toată discuția)