Buna ziua,
Sunt nou pe acest site si din aceasta cauza imi cer scuze dak nu am ales bine forumul...dar am o problema urgenta in care va rog sa ma ajutati..:((
Zilele trecute am avut un accident usor - nu am cedat trecerea ... dar m-am inteles cu cel pe care l-am lovit si am facut intelegere amiabila. Toate bune si frumoase pana ce masina celui pagubit a ajuns in service... asiguratorul i-a spus ca polita rca pe care i-am dat-o nu acopera decat o anumita suma pt reparatie... diferenta care ramane dintre rca si costul total al reparatiei tb sa-l suporte pagubitul (el nefiind deacord si a spus sa suport eu aceasta diferenta).
Intrebarea mea este: nu tb ca asiguratorul sa acopere in totalitate costul reparatiei? De ce mai platim RCA? Si in ce masura mai poate contesta la politie constatarea amiabila de accident?
A! I s-a spus ca dak costul reparatiei este mai mare decat valoarea masinii o sa o declare dauna totala.... masina fiind din 2005 ( el neavand casco la masina)... acum asteapta devizul de reparatie al masinii de la service sa vada cat costa...