avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, In urma masuratorilor, am constatat ca, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, In urma masuratorilor, am constatat ca, gardul este ...

Buna ziua,

In urma masuratorilor, am constatat ca, gardul este amplasat 0.80 cm oe drumul de servitute. Cadastristul respectiv a constatat ca vecinul este in curtea mea 0.80 cm, care la randul lui a constatat ca vecinul are in curtea lui 0.80 cm. Am inteles ca aceste masuratori sunt la toata strada. Intre vecinul de la vest si casa mea se afla un teren fara constructii, propritar fiind un vecin care are cota parte din drumul de servitute pe care il detinem in comun. Se poate face o actiune de granituire impotriva acestuia, in sensul ca el nu are construit nimic pe acel teren? Trebuie sa daram gardul? Se poate face si o actiune privind repozitionarea drumului de servitute? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Actiunea de granituire valy 84 valy 84 Buna ziua am si eu o situatie mai delicata si as vrea sa stiu cum sa procedez. Am numit titlul subiectului actiunea de granituire pentru ca mai multe persoane ... (vezi toată discuția)
Vecinul si-a construit gardul pe terenul meu DANIEL2568 DANIEL2568 In luna martie 2016,am cumpărat o casa cu terenul (construit + gradina) ce măsoară ca suprafața 1000 m2. In momentul cumpărării, fosta ... (vezi toată discuția)
Actiune in granituire ? aartist aartist Am o ruda la tara care se confrunta cu urmatoarea problema: - vecinul situat la vestul proprietatii sale a intrat cu gardul si doua constructii pe terenul ... (vezi toată discuția)