Lucrez de 4 luni jumatate la o firma si am racit si am mers la medic sefa mea spune ca concediul medical va fii neplatit ca nu am 6 luni de cotizatie este adevarat si ca trebuie sa plateasca ea oricum o justificare pe care nu am inteles-o
Atunci nu o sa va fie platit acel concediu pentru ca nu aveti stagiul minim de cotizare ( 6 luni inainte de luna in care beneficiati de concediu).
O sa figurati ca absenta motivat.
In strainatate ati lucrat cu contract de munca?
Poate va incadrati aici: art. 8, alin. 2 din OUG 158/2005
d^1) persoanele asigurate au realizat, în temeiul legislației interne a unui stat membru al Uniunii Europene, al Spațiului Economic European sau a Confederației Elvețiene pentru care sunt incidente prevederile legislației europene aplicabile în domeniul securității sociale, stagii de asigurare atestate prin intermediul formularului european privind totalizarea perioadelor de asigurare, eliberat de instituția competentă la care acestea au fost asigurate anterior;
Contributie cass
cotadoina
Cei care lucreaza in strainatate cu forme legale,deci sunt asigurati legal la sistemul de sanatate in tara respectiva, mai trebuie sa faca dovada asigurarii in ... (vezi toată discuția)