avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! De ceva timp mă confrunt la locul de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! De ceva timp mă confrunt la locul de muncă cu o ...

Bună ziua! De ceva timp mă confrunt la locul de muncă cu o situație foarte gravă. Menționez faptul că lucrez într-o instituție publică, post contractual.
De 3 zile mi-au fost luate sarcinile de lucru și am fost mutată într-un birou retras, fara a primi până la momentul actual alte atribuții, dar nici alte explicații.
Acesta este clar o forma de hărțuire morala la locul de munca, mai ales că vine însoțit de amenințări (fata de alte persoane) că îmi va fi desființat postul.
Vă rog să mă sfătuiți cum as putea proceda pentru a îmi asigura locul de muncă și a stopa aceste abuzuri.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:09, 31 Ianuarie 2022
Hărţuirea morală la locul de muncă: Aspectele de reţinut în aproape un an de reglementare
www.avocatnet.ro/articol_582...
Vă mulțumesc! Ar ajuta sa cer, sub forma unei solicitări scrise, explicații la nivelul conducerii?

Cornel Vasile a scris:

Hărţuirea morală la locul de muncă: Aspectele de reţinut în aproape un an de reglementare
www.avocatnet.ro/articol_582...

Puteti sa va adresati conducerii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire si intimidare stefan60 stefan60 Buna seara, am si eu o problema, dar cine nu are ?, si anume. Sora mea lucreaza intr-o institutie de stat si de la o vreme a intrat fara sa vrea, prin natura ... (vezi toată discuția)
Un lider sindicat are voie sa hartuiasca un angajat ?? mateiclaudiamiha mateiclaudiamiha Un lider sindicat , are voie sa hartuiasca un angajat fara motiv palpabil ?? Adica nu are haine corespunzatoare , nu arata ok , nu ii place fata lui ..etc ??? ... (vezi toată discuția)
Modificare unilaterala fisa post balugiga balugiga Buna seara, Ma confrunt cu o problema majora: sunt mutat de la un departament la altul (de la contabilitate la personal) modificandu-se in totalitate fisa ... (vezi toată discuția)