avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Un prieten mia dat sora în judecată și-a pus martor ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Un prieten mia dat sora în judecată și-a pus martor ia dat ...

Un prieten mia dat sora în judecată și-a pus martor ia dat banii.
Msg pe tel și conversațiile de pe sait de socializare sunt probe în instanta .
Daca martorul nu ia dat banii prin virament bancar nu e proba in instanta.
Ea am avut ordin de protecție prietenul meu sa legat de sora mea anul trecut sunt declarații ii cerea o sumă de banii și în msg cerea o sumă apoi o schimba.
Dosarul de la politie poate fii trimis în instanta cu declarația sorei mele și a lui.
Cel mai recent răspuns: Magie1 , utilizator 20:19, 31 Ianuarie 2022
Pentru ca un avocat sa va poata lamuri trebuie sa analizeze direct dosarul penal.
Trebuie vazute faptele si incadrarea juridica a acestora.

Simplul fapt ca i-a cerut o suma de bani nu constituie infractiune.
Cum trebuie o persoana sa justifice cu martor că a dat banii împrumut și vrea să îi recupereze in instanta cu ce probe sa justifice,virament bancar,notar sau alte probe.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Pentru ca un avocat sa va poata lamuri trebuie sa analizeze direct dosarul penal.
Trebuie vazute faptele si incadrarea juridica a acestora.

Simplul fapt ca i-a cerut o suma de bani nu constituie infractiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retea de socializare, obtinere informatii silviu35 silviu35 DE pe o retea de socializare am primit niste msg in care fostul prieten al sorei mele,mia spus sa propun o intalnire ca imi da banii acesta prin orice metoda ... (vezi toată discuția)
Poze pe net fara acordul acesteia silviu35 silviu35 O fata a fost intr-o relatie de prietenie 2 ani de zile si ia dat flit partenerului. ACESTA dupa un timp ii trimitea msg pe net venea cu bilete trandafirii la ... (vezi toată discuția)
Proces pentru un presupus imprumut MashaD MashaD Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns/parere despre urmatorul caz: Am un prieten care a divortat recent (au si un copil impreuna, copil care a ramas ... (vezi toată discuția)