avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua ! Mi’am facut curaj sa va intreb si imi ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua ! Mi’am facut curaj sa va intreb si imi cer scuze ...

Buna ziua ! Mi’am facut curaj sa va intreb si imi cer scuze daca am deranjat. Sunt despartita de tatal copilului in varsta de 6 ani jum , avand custodie comuna cu domiciliul la mine. Vara aceasta ma casatoresc iar in timpul acela ar trebui sa fie 2 sapt la tatal ei, cum as putea schimba data cand sa o ia sau sa imi dea acordul de a tine fata in ziua respectiva? Mentionez ca nu putem avea o discutie normala , deci nu ar intelege daca l’as ruga
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 00:13, 3 Februarie 2022
Nu-i spuneti ca va căsătoriți, îl rugați sa faceți schimb de perioade de vizita ca s a ivit un mini concediu și numai atunci puteți merge cu copilul.
Dati la schimb mai multe zile 20 în loc de 14 numai sa faceți schimb de perioade.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drepturi am ca mama daca am" parasit " domiciliul Mariapopovici68 Mariapopovici68 Buna ziua. Acum 5 ani Eu si sotul meu ne am despărțit la notar, unde custodia pt 2 fete De 9 si 7 ani mi a fost dată mie, cu 2 weekenduri pe luna la tata, ... (vezi toată discuția)
Interpretare program de vizitare al tatalui TatianaM TatianaM In anul 2006 am divortat de fostul sot,cu care am un copil minor.Tutela mi-a fost incredintata in Anul 2007s-a pronuntat sentinta si programul de vizitare al ... (vezi toată discuția)
Custodie copil minor Hldegarde Hldegarde Buna seara , as dori sa aflu de ce acte necesare am nevoie ptr. obtinerea totala a unui minor(5 luni) fara drept de vizita si ce sanse a de a obtine ... (vezi toată discuția)