avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... un salariat este inregistrat in revisal cu program ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

un salariat este inregistrat in revisal cu program redus kurzabeit ...

un salariat este inregistrat in revisal cu program redus kurzabeit 5 zile
in data de 31 a lunii aduce concediu medical, .in data de 31 ianuarie i sa incetat reducerea timpului de munca oug132,
cum anulam inregistraea din revisal?
Ultima modificare: Marți, 1 Februarie 2022
floricapetrusan, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:09, 2 Februarie 2022
Anularea a ce in REVISAL doriti?
salariatul a fost in reducerea timpului de lucru oug 132 din 17-21
in data de 31 am inchis suspendarea pe luna ianuarie a oug 132 si am introdus o noua suspendare incepand cu luna februarie 2022 tot cu oug 132
in data de 31 ianuarie el prezinta concediu medical care anuleaza oug 132
in revisal apare ca a fost suspendat cu oug 132 Cum procedam fiiindca am sunat la ajofm si au zis ca nu se poate sa fie si in somaj si oug 132
Concediu medical suspenda c.i.m. ... prin urmare, acesta nu se opereaza in REVISAL ... trebuia suspendat c.i.m. pentru somaj tehnic.
Buna ziua, avem urmatoarea situatie, salariatul a avut contractul de munca modificat cu oug 132/2020 in luna ianuarie, respectiv timpul de munca si salarul.In data de 31 ianuarie i s-a incetate modificarea/reducerea timp munca oug132 , si cim-ul a revenit la norma intreaga dat in 31 ianuarie primeste concediu medical.cum se poate anula modificarea oug 132 din revisal deoarece in aceeasi luna nu se poate plati si oug 132 si concediu medical?
SE poate modifica concediul medical ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal 6.0.8 - declararea perioadelor kurzarbeit (oug132) in ... ElenaRosoi777 ElenaRosoi777 Revisal 6.0.8 - declararea perioadelor Kurzarbeit (OUG132) In situatia in care se generează Registrul electronic al din sisteme proprii de evidenţă, cum ... (vezi toată discuția)
Situatie: cfp si cm anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie : un salariat a facut cerere de cfp art 54 CM pentru interese personale, in perioada 07.05 - ... (vezi toată discuția)