avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, Va rog sa ma ajutati legat de fluxul unui ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati legat de fluxul unui dosar penal, ...

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati legat de fluxul unui dosar penal, mai exact cum primesc plata daunelor morale de la inculpatii care m-au talharit.
Voi prezenta pe scurt, cazul s-a judecat in 2020/2021, s-a dat verdictul in 2021 pentru cei care m-au talharit, inchisoare cu suspendare si plata de daune morale. Acestia au facut apel, apelul a fost respins prin "Hotarare".
Acum revin, cum intru in posesia daunelor morale de la inculpati ?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:59, 1 Februarie 2022
Mergeti la instanta, luati hotararea si apoi mergeti cu ea la un ehecutor judecatoresc.
Este bine sa vedeți dacă au loc de munca mai înainte de merge la executor.
Buna ziua. Da, au loc de muncă ambii. Următorul pas este să mă duc la executor ?
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta de condamnare si obligarea la despagubiri materiale si morale-cum procedam? cipriang4s cipriang4s buna ziua pe 7 iunie am avut ultimu termen in proces ,inculpatii au fost pedepsiti cu pedeapsa cu inchisoarea cu suspendare si obligati la plata cheltuieli ... (vezi toată discuția)
Pronuntare bobogti16v bobogti16v Instanta condamna inculpatul la 4 luni inchisoare cu suspendarea conditionata a executari pedepsei, termen de incercare este de 2 ani si 4 luni, pune in vedere ... (vezi toată discuția)
Condamnat cu suspendare Raul88 Raul88 Buna seara in urma cu 2 ani m-am urcat in masina neposedant permis de conducere si am acidentat pe trecerea de pietoni un adolscent de 15 ani..In prima ... (vezi toată discuția)