avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Impreuna cu verii mei sunt posesorul unor ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Impreuna cu verii mei sunt posesorul unor puncte ...

Bună ziua. Impreuna cu verii mei sunt posesorul unor puncte ANRP
( decizie de compensare) si pt că nu ne intelegem in privnta partajului voluntar ( un văr vrea să conteste decizia de compensare) doresc iesirea din indiviziune. Care sunt conditiile? este taxa de timbru proportionala cu valoarea punctelor? poate fi blocata iesirea din indiviziune de procesul de contestare a decizie? Dureaza mult ?Mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune olivianus olivianus Suntem 2 coproprietari, posesori conf CF-50%-50%.Unul dintre coproprietari vrea sa faca un proces de iesire din indiviziune ( urmare a faptului ca nu s-a putut ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune valpetcu valpetcu Buna, Puteti sa-mi spuneti care ar fi cea mai avantajoasa varianta pentru a face un partaj succesoral? Este mai bine sa-l facem prin notar? si in cazul ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune cristy081 cristy081 buna ziua, am urmatoarea problema : m-am mutat in casa bunicii mele si vreau sa iesim din indiviziune, bunica mea si celelalte doua surori au doar un ... (vezi toată discuția)