avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am o intrebare: pentru contestarea unui PV in care s-a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am o intrebare: pentru contestarea unui PV in care s-a dispus ...

Am o intrebare: pentru contestarea unui PV in care s-a dispus suspendarea pe 90 zile din cauza depasirii vitezei cu 52 km/h peste viteza legala la o iesire din localitate se poate folosi in fata instantei cererea de aplicarea eroarei de 4% cit este stipulat in buletinul metrologic, astfel viteza reducinduse ramine numai sanctiunea de 10 puncte dar se anuleaza masura complementara?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:06, 2 Februarie 2022
Nu exista o astfel de posibilitate.
www.avocatnet.ro/articol_476...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare drept conducere auto victoriatofan victoriatofan Daca mi s-a luat permisul auto fiindca am depasit cu 1 km limita maxima a vitezei legale (adica 51 km.) si am facut contestatie la judecatorie, daca nu platesc ... (vezi toată discuția)
2 amenzi pentru depasirea vitezei legale in localitate in decurs de un minut stefaroiflorin stefaroiflorin In ziua de 10:05:2013 la ora 15:42 am fost detectat de radar cu viteza de 81 km in localitate si la 15:53 cu viteza de 116 km in aceeasi localitate . Apoi ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis pt. 180 zile?!?!?!?!?!?!? ciao_loredanas ciao_loredanas Ziilele trecute ma deplasam pe ruta Timisoara- Arad. La iesirea dintr-o localitate am depasit o masina care mergea cu viteza redusa...am depasit-o si mi-am ... (vezi toată discuția)