avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Urmasii veteranilor de razboi care nu au fost ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Urmasii veteranilor de razboi care nu au fost prizonieri beneficiaza de indemnizatie?

Buna ziua!
Bunicul meu a fost veteran de razboi si pana in 2012 cand a murit a primit pensie de veteran. Nu a fost prizonier de razboi.

In aceste conditii, tatal meu, nascut in 1963, are dreptul sa beneficieze de pensie de urmas? Puteti va rog sa imi spuneti care este legea care reglementeaza aceste pensii?

Alte discuții în legătură

Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani ... Grecu ion Grecu ion Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani de război,pot beneficia de indemnizație conf.legii nr.130/2020? (vezi toată discuția)
Exista facilitati pentru urmas de veteran de razboi? BirtaOvidiu BirtaOvidiu Buna ziua ! Am si eu o intrebare , poate puteti d-voastra sa imi raspundeti mai clar ....Tatal bunicii mele a murit in al II-lea razboi mondial , pe front ! ca ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas dupa bunic mihasava35 mihasava35 Buna ziua...Intreb....Desii nu stiu prea multe detalii..Bunicul meu dupa tata,a fost cred ca i se spune veteran de razboi..Tatal meu a primit o pensie de urmas ... (vezi toată discuția)