avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune-cote mostenitori Buna ziua. Succesiune dupa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune-cote mostenitori Buna ziua. Succesiune dupa bunici. ...

Succesiune-cote mostenitori

Buna ziua.
Succesiune dupa bunici. Mostenitori: 1 fiu, 1 nepoata(succesoarea de drept a unui alt fiu al acestora). Bunica i-a lasat prin testament partea ei din avere unui nepot.
In acest caz care sunt cotele de drept ce revin fiecaruia dintre acestia.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Realizarea succesiunii la 7 ani dupa deces adi2004 adi2004 Buna ziua, Bunica mea a decedat in anul 2008 si a lasat prin testament ca toata mosterirea sa revina in cote aproximativ egale celor doi nepoti si celor doi ... (vezi toată discuția)
Ce fel de ruda sunt cu fratele vitreg al tatălui meu? am drept de moștenire? iordana1900 iordana1900 Buna ziua. Ce fel de ruda sunt cu fratele vitreg al tatalui meu? Bunicul meu patern era si tatal acestui unchi. Am detinut doua proprietati (casa si curte ... (vezi toată discuția)
Drept succesoral sarm07opr sarm07opr Strabunica a lasat prin testament intreaga ei avere la doua nepoate(una de fiica si una de fiu). In acelasi testament sunt inregistrati ca mostenitori ... (vezi toată discuția)