avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... OUG 132/2021
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

OUG 132/2021

Buna ziua
Unui pensionar pentru incapacitate de munca i se anueaza pensia . Nu avusese decat o operatie pentru cancer. ( !!!) Face contestatie si i se acorda dreptul la pensie .Dupa cinci luni , cuponul cu drepturile de pensie retroactiv si cu cea din februarie nu cuprindeau ajutorul pentru pensiile sub 1600 de lei si nici taloanele de reducere pentru transport.
Intrebare : pensia pentru incapacitate de munca nu este luata in considerare de OUG 132/2021 ?
Ultima modificare: Joi, 3 Februarie 2022
Geta soare, utilizator

Alte discuții în legătură

Tichete de calatorie PMIMI PMIMI Observam ca nimeni nu intreaba unde sunt tichetele noastre de calatorie pentru anul 2013. Daca aveam nevoie de bilete de tren pentru o statiune de tratament in ... (vezi toată discuția)
Cupon de pensie ghita49 ghita49 Am citit pe internet ca pentru cei care primesc pensia pe card bancar nu se mai tiparesc cupoane de pensie si implicit nu mai primim acest act. Poate sa-mi ... (vezi toată discuția)
Problemă plicuri la adresă veche icatalin94 icatalin94 Buna ziua, Am o întrebare la care aș vrea un răspuns dacă se poate. Eu stau cu chirie într-o garsonieră. Cel care a stat înaintea mea este pensionar ... (vezi toată discuția)