avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Taxe, impozite si alte probleme de ... Asistent medical Italia.
Discuție deschisă în Taxe, impozite si alte probleme de afaceri

Asistent medical Italia.

Buna ziua. As dori sa stiu daca este posibil pentru un asistent medical cu PFA in Romania sa presteze servicii in Italia?
Ultima modificare: Joi, 3 Februarie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: LucianXP , utilizator 14:07, 4 Februarie 2022
Se poate exercita activitatea ,numai dupa obtinerea tuturor avizelor de la autoritatile din Italia
In cazul de fata este vorba despre o persoana din familie care momentn munceste ca liber profesionist in italia(asistent medical) dar datorita taxelor s-a gandit daca ar fi posibil sa isi faca PFA in romania si sa isi continue activitatea in italia in baza PFA-ului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de somaj si deschidere pfa bebelik bebelik Buna seara,de profesie sunt asistent medical,doar ca de la 15 februarie am intrat in somaj.Vreau sa-mi deschid un PFA pt prestari servicii la un centru de ... (vezi toată discuția)
Pfa traducător firilacroco firilacroco Bună ziua, Intenționez să lucrez ca liber-profesionist în domeniul traducerilor, fiind în discuții cu o firmă pentru o colaborare. Problema este că ... (vezi toată discuția)
Asistent medical generalist + pfa = ? jonelsorel jonelsorel Sunt asistent medical generalist si doresc sa-mi infiintez un PFA (in Constanta). La Registrul Comertului mi s-a spus ca nu exista cod pentru aceasta functie. ... (vezi toată discuția)