avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dacă soția mai duce copilul la creșă mai primește ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dacă soția mai duce copilul la creșă mai primește CIC? Buna ...

Dacă soția mai duce copilul la creșă mai primește CIC?

Buna ziua,

Doream sa adresez și eu o întrebare dacă se poate , am o fetita de 1 An și 5 luni, soția in prezent a început sa o ducă pe cea mică la creșă , dar aceasta nu lucrează sta acasă.
Dacă soția merge cu fetita la creșă și aceasta sta acasă(soția, nu lucrează), mai poate primi acei bani de CIC sau trebuie sa anunțe ca fetita este la creșă cu program normal de Luni pana Vineri de la 09-17. Ma puteți ajuta va rog cu o informație ? Mulțumesc !

Alte discuții în legătură

Schimbare program vizita gabi_andreea gabi_andreea Buna ziua. Am o fetita de 4 ani si in urma divortului in urma cu 2 ani minora mi-a fost incredintata mie, adica tatal. La data respectiva pentru a putea obtine ... (vezi toată discuția)
Condiții acordare indemnizație creștere copil Dmt10 Dmt10 Buna seara. Poate mă poate lamuri cineva sau să mă îndrume către instituția care îmi poate oferi aceste informații. Acum stau cu fiica mea de 1,5 ani ... (vezi toată discuția)
Modificare program de vizita, cate sanse am? kooriz kooriz Buna ziua. Sunt o mamica divortata din aprilie 2012. In 22 noiembrie o sa fie procesul pentru modificare programului de vizita a tatalui, pe care eu le-am ... (vezi toată discuția)