avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Condiții acordare indemnizație creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Condiții acordare indemnizație creștere copil

Buna seara. Poate mă poate lamuri cineva sau să mă îndrume către instituția care îmi poate oferi aceste informații. Acum stau cu fiica mea de 1,5 ani acasă, nu merg la lucru, nu sunt in CIC deoarece nu eram angajata când am rămas insarcinata, eram studentă in ultimul an. Indemnizație primesc datorita faptului că am lucrat câțiva ani înainte. Din septembrie vreau sa reîncep ultimul an de facultate deci nu mă voi angaja. Voi merge doar la facultate și in rest voi sta acasă cu fetița. Problema e că nu am cu cine sa o las deci trebuie sa o duc la creșă câteva zile pe săptămână. Mă întreb dacă trebuie sa fiu angajata ca sa o pot înscrie? Indemnizația îmi va fi tăiată daca o înscriu la creșă? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:43, 4 Mai 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Indemnizația nu cred ca va va fi tăiată daca înscrieti copilul la creșă, insa intrebati si la AJPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație creștere copil AnaPrs08 AnaPrs08 Buna ziua ! Sunt la scoala Postlicela Feg, AMG , anul 2, si sunt însărcinată in 30 de sapt, ar trebui sa nasc pe 1-15 Septembrie .. am intrebat la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pentru mame studente daniela8888 daniela8888 Buna ziua! sunt studenta in ultimul an la master.Situatia scolara se incheie la jumatatea lunii iunie, iar eu urmeaza sa nasc in septembrie.daca ma inscriu in ... (vezi toată discuția)
Nelamurire reintoarcere la munca din ccc cristiutza85 cristiutza85 Buna ziua, Am nevoie de câteva lămuriri cu privire la reinceperea muncii din concediu de creștere copil. Fetita e nascuta pe 12.10.2016. Ar trebuii sa ... (vezi toată discuția)