Buna ziua!
sunt studenta in ultimul an la master.Situatia scolara se incheie la jumatatea lunii iunie, iar eu urmeaza sa nasc in septembrie.daca ma inscriu in sesiunea de vara la alta facultate cu taxa / frecventa la zi , se considera continuitate cu masterul?nu as vrea sa intru in somaj dupa terminarea masterului deoarece eu in prezent lucrez si am vazut ca somajul de la facultate se acorda doar in cazul in care la momentul absolvirii,studentul nu lucreaza si eu nu as vrea sa imi dau demisia.Mentionez ca de la servici nu pot lua indemnizatie deoarece pana in momentul nasterii as avea 11 luni si am vazut ca trebuie 12 luni.
1. Daca veti naste in septembrie 2015 cele 12 luni eligibile pentru a beneficia de indemnizatie pentru concediu crestere copil (CCC) sunt octombrie 2014 - septembrie 2015.
2. - In aceste 12, luni dvs. aveti venituri din salariu sl/sau perioade de frecventa la zi la master.
- Deci veti beneficia de indemnizatie pentru CCC.
3. Indemnizatia nu se plateste de catre angajator ci de catre Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala (AJPIS).
4. Va trebui sa solicitati angajatorului suspendarea contractului individual de munca pentru a intra in CCC.
Studenta insarcinata
bya_sp
Am terminat facultatea de Administratie de Firme in Spania, si mi-au dat diploma provizionala la data de 30 iulie 2012. Mentionez ca am frecventat facultatea ... (vezi toată discuția)