avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație creștere copil

Buna ziua ! Sunt la scoala Postlicela Feg, AMG , anul 2, si sunt însărcinată in 30 de sapt, ar trebui sa nasc pe 1-15 Septembrie .. am intrebat la secretariatul școlii daca pot suspenda cursurile , pentru a sta acasa si a creste copilul, dar a zis ca nu se poate , daca vreau sa stau sa cresc copilul , sa termin anul 2, si sa nu ma mai înscriu in anul 3, dar nu voi primi vreun ajutor de creștere a copilului.. Dar dna doctor de familie a spus ca pot beneficia de indemnizație de creștere a copilului.. unde pot afla sigur si ce trebuie sa fac daca se poate ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:46, 7 Ianuarie 2020
Postliceala este la cursuri de zi ?
Da

Cornel Vasile a scris:

Postliceala este la cursuri de zi ?

In acest caz, daca intrerupeti cursurile dupa intrarea in CCC , veti primi indemnizatia pentru CCC in continuare pana la implinirea de catre copil a varstei de 2 ani.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Iunie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Anul 2 de studiu se termina in August , si eu pot primi dupa indemnizația?daca nasc in Septembrie ..sau pot face de acum actele necesare ?

Cornel Vasile a scris:

In acest caz, daca intrerupeti cursurile dupa intrarea in CCC , veti primi indemnizatia pentru CCC in continuare pana la implinirea de catre copil a varstei de 2 ani.

Intrebati mai bine la AJPIS ....

Alte discuții în legătură

Concediu cresterea copilului AdrianaAlinaMihai92 AdrianaAlinaMihai92 Buna seara! Ma aflu in ccc din luna ianuarie, vreau sa ma inscriu la doctorat in septembrie anul acesta. Daca intru la doctorat cu bursa trebuie sa renunt la ... (vezi toată discuția)
Concediu pre, post natal si indemnizatie maternitate doctorand cu frecventa si plata cu ora OanaSorina OanaSorina Sunt incadrata ca si student-doctorand cu frecventa cu bursa din data de 17 octombrie 2011. In tot acest timp am beneficiat in fiecare an si de contract de ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de indemnizatie pentru ccc daca urmez cursurile unei scoli postliceala? adynaady adynaady Buna ziua!!! Am si eu o intrebare: in toamna acestui an as dorii sa ma inscriu la o postliceala cursuri zi, intrebarea mea este daca sa intampla sa raman ... (vezi toată discuția)