avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu Cresterea Copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu Cresterea Copilului

Buna seara!
Ma aflu in ccc din luna ianuarie, vreau sa ma inscriu la doctorat in septembrie anul acesta. Daca intru la doctorat cu bursa trebuie sa renunt la una dintre ele ( la bursa sau la ccc) sau pot lua si bursa si indemnizatia de crestere a copilului?!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:04, 8 Martie 2018
Cred ca este mai bine sa intrebati in scris la AJPIS/ANPIS .
Ultima modificare: Joi, 8 Martie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație creștere copil AnaPrs08 AnaPrs08 Buna ziua ! Sunt la scoala Postlicela Feg, AMG , anul 2, si sunt însărcinată in 30 de sapt, ar trebui sa nasc pe 1-15 Septembrie .. am intrebat la ... (vezi toată discuția)
Cumulare indemnizatie ccc cu bursa de doctorat ZanBianca ZanBianca Buna seara, se da urmatoarea situatie: lucrez la o firma de constructii de 2 ani si in paralel urmez si o forma de doctorat cu frecventa cu bursa. In luna ... (vezi toată discuția)
Concediu pre, post natal si indemnizatie maternitate doctorand cu frecventa si plata cu ora OanaSorina OanaSorina Sunt incadrata ca si student-doctorand cu frecventa cu bursa din data de 17 octombrie 2011. In tot acest timp am beneficiat in fiecare an si de contract de ... (vezi toată discuția)