avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... cumulare indemnizatie CCC cu bursa de doctorat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

cumulare indemnizatie CCC cu bursa de doctorat

Buna seara, se da urmatoarea situatie: lucrez la o firma de constructii de 2 ani si in paralel urmez si o forma de doctorat cu frecventa cu bursa. In luna august ar trebui sa nasc, intrebarea e urmatoare cum se calculeaza indemnizatia de crestere in situatia data? se cumuleaza? din septembrie ar trebui sa trec in anul 3 la doctorat si as vrea sa stiu daca as putea lua in continuare bursa daca as alege sa continui anul 3 sau cumva sunt constransa sa renunt.
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Februarie 2020
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:42, 21 Februarie 2020
Buna ziua,
Intrebati mai bine la AJPIS daca puteti cumula indemnizatia pentru Concediu Crestere Copil-CCC- cu bursa de doctorat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație creștere copil AnaPrs08 AnaPrs08 Buna ziua ! Sunt la scoala Postlicela Feg, AMG , anul 2, si sunt însărcinată in 30 de sapt, ar trebui sa nasc pe 1-15 Septembrie .. am intrebat la ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate invatamant Limitless Limitless Buna ziua, Lucrez in invatamant, sunt in anul 2 la doctorat cu bursa, am un PFA si va trebui sa nasc in luna mai 2014. As avea 3 intrebari: 1. Am dreptul sa ... (vezi toată discuția)
Concediu cresterea copilului AdrianaAlinaMihai92 AdrianaAlinaMihai92 Buna seara! Ma aflu in ccc din luna ianuarie, vreau sa ma inscriu la doctorat in septembrie anul acesta. Daca intru la doctorat cu bursa trebuie sa renunt la ... (vezi toată discuția)