avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salutare! Am permisul anulat (pe 15 feb fac anul) am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salutare! Am permisul anulat (pe 15 feb fac anul) am depus cererea ...

Salutare! Am permisul anulat (pe 15 feb fac anul) am depus cererea la secretariat (către comandant) pentru a da examenele, doar ca eu vreau să dau și A2-ul pentru motocicletă. Pe acesta nu l-am avut înainte, am avut doar B-ul
Trebuie sa fac cerere și pentru A2? Sau ma pot apuca fara probleme?

Alte discuții în legătură

Anulare redobândire permis buna ziua, as dorii sa anulez permisul ... jianu81 jianu81 Anulare Redobândire permis Buna ziua, As dorii sa anulez permisul deoarece o mașină nu mai este viabilă in situația mea actuala. Si aș dorii sa dau ... (vezi toată discuția)
Salut! am avut permis categoria a2 și mi-am cumpărat o motocicleta ... Tybex Tybex Salut! Am avut permis categoria A2 și mi-am cumpărat o motocicleta pe care o puteam conduce cu categoria A… și ma prins poliția și mi-a făcut dosar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am avut in luna octombrie un accident de motocicleta. ... Zedo Zedo Buna ziua! Am avut in luna octombrie un accident de motocicleta. Este vorba depsre un accident cu autor necunoscut (a plecat de la locul accidentului) si ... (vezi toată discuția)