avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pe proprietate sediu social cu activitate
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe proprietate sediu social cu activitate

Bună,
Dacă declari sediu social cu activitate la tine acasă, ți se mărește impozitul pe proprietate chiar dacă nu deduci cheltuielile cu utilitatile pe firma?

Alte discuții în legătură

Firma de apartament: contract de comodat pt sediu profesional EnikoMolnar EnikoMolnar Buna ziua, am o nelamurire cu privire la plata impozitului pe cladiri. Am un SRL infiintat in propria locuinta iar in contractul de comodat s-a specificat ... (vezi toată discuția)
Impozit sediu social misu07 misu07 Buna ziua ! Mi s-a cerut de la finante Ploiesti certificat constatator. Din acesta reiese ca imi desfasor activitatea la beneficiari si/sau in afara ... (vezi toată discuția)
Deducere chirie sediu social dpacks dpacks Buna ziua, am un PFA fara punct de lucru declarat (programator), si un contract de chirie intre PFA si o persoana fizica pentru inchirierea in favoarea PFA a ... (vezi toată discuția)