avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Firma de apartament: Contract de comodat pt sediu ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Firma de apartament: Contract de comodat pt sediu profesional

Buna ziua,

am o nelamurire cu privire la plata impozitului pe cladiri.
Am un SRL infiintat in propria locuinta iar in contractul de comodat s-a specificat ca locuinta este sediu profesional (fara delimitarea spatiului), adica desfasor activitati economice. Nu deduc cheltuielile pe firma iar la plata impozitului, nestiind ca in contractul meu de comodat scrie sediu profesional si nu social, am declarat ca „la adresa poștală a clădirii este înregistrat un domiciliu fiscal al unui operator economic, dar nu se desfășoara nicio activitate economică”.
Se face vreo distinctie intre sediu profesional si sediu social la plata impozitului atat timp cat nu-mi deduc cheltuielile cu utilitatile?

Multumesc frumos!
Faceti un act aditional la contractul de comodat in care mentionati sediul social si ca nu se deduc cheltuielile cu utilitatile, acestea cad in sarcina proprietarului . (data-anterior lui 31 dec)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare contract de comodat pentru reducere impozit pe imobil ContSters94013 ContSters94013 Buna ziua, SRL-ul meu are sediul social in casa parintilor mei, iar in contractul de comodat pe care l-am facut in timpul infiintarii firmei, suprafata ... (vezi toată discuția)
Impozit cladiri rezidential - pfa, va rog indrumare anca_ro anca_ro Buna ziua, am un PFA la adresa la care locuiesc. Sunt in situatia in care spatiul rezidential fata de spatiul nerezidential nu sunt delimitate specific in ... (vezi toată discuția)