avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... DEBRANSARE RADET Constanta Anul trecut in martie am ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

DEBRANSARE RADET Constanta Anul trecut in martie am cumparat ...

DEBRANSARE RADET Constanta

Anul trecut in martie am cumparat un apartament. Am comunicat asociatie ca doresc debransare de la RADET. Mi s-a spus ca se va putea face in vara. In vara desi toate apartamentele din scara nu mai doreau sa fie conenctate la RADET nu s-a putut face debransarea la nivel de scara pentru ca un vecin nu a fost de acord. Asociatia a completat si trimis hartiiile pentru debansare catorva (5 din 100) apartamente. La mine datorita unei erori a administratorei am primit raspuns NEGATIV la cererea de debransare. RADET nu a mai primit nicio solicitare de repararea a erorii pentru ca ei au dat raspunsul dupa terminarea termenului. Intre timp RADET a ridicat gicalorimetrul din bloc. Apoi eu am facut debransarea in apartamentul meu si montarea centralei. Acum mi-a venit o amenda ca m-am debransat ilegal. Cat de corecta este aceasta amenda tinand cont ca RADET nu mai furniza caldura in bloc?
Cel mai recent răspuns: xeni1983 , utilizator 08:19, 7 Februarie 2022
faceti cerere prin asociatie catre RADET prin care sa confirme debransarea blocului

nu inteleg cum a debransat RADET tot blocul daca au fost 5 cereri din 100
Nu are legatura debransarea imobilului cu aspectul ca dv nu ati parcurs procedura legala de debransare
Daca RADET nu mai furniza caldura in bloc eu ce ar fi trebuit sa fac? Sa stau in frig? Eu cred ca are legatura
debransarea s-a facut definitiv sau temporar pentru neplata/datorii?

@ynocentta si care de procedura de debransare a unui debransat de catre furnizor?fac cerere la fostul furnizor ca vreau sa ma debransez de la sistemul deja debransat?

ar fi si interesant raspunsul furnizorului: prin prezenta se adevereste ca suntem de acord ca fostul nostru client, in prezent debransat,sa se debranseze de la reteaua de termoficare
@ynocentta si care de procedura de debransare a unui debransat de catre furnizor?

Debransarea d ela sistemul centralizat de alimentare utilitati in sistem centralizat implica parcurgerea unei proceduri birocratice cu incheierea de documente legale
Initiaotorul topicului a precizat
Am comunicat asociatie
,nu a precizat ca detine acordul asociatiei de proprietari
Mai mult ,
nu s-a putut face debransarea la nivel de scara pentru ca un vecin nu a fost de acord.
,deci in evidenta asociatiie de proprietrai si a furnizorului figureaza situatia de bransare a consumatorilor scarii la infrastructura de alimentare cu agent termic

Alte discuții în legătură

Debransare toamna-iarna vsu vsu Buna ziua! La noi in bloc a aparut o situatie interesanta. 3 vecini s-au gindit ca vor sa monteze centrala termica si sa se debranseze de la RADET. Au ... (vezi toată discuția)
Autodebransare Stefan Banica Stefan Banica Buna seara, Am si eu o intrebare pentru un avocat si anume :daca sunt cu plata intretinerii la zi insa sunt restantieri in bloc iar din cauza asta in bloc ... (vezi toată discuția)
Nu am acord de la proprietarul tevii de gaz ioanav04 ioanav04 Buna seara, De curand am achizitionat un apartament cu o camera intr-un bloc cu 8 etaje si acum cand am preluat apartamentul intentionez sa ma debransez de ... (vezi toată discuția)