Anul trecut in martie am cumparat un apartament. Am comunicat asociatie ca doresc debransare de la RADET. Mi s-a spus ca se va putea face in vara. In vara desi toate apartamentele din scara nu mai doreau sa fie conenctate la RADET nu s-a putut face debransarea la nivel de scara pentru ca un vecin nu a fost de acord. Asociatia a completat si trimis hartiiile pentru debansare catorva (5 din 100) apartamente. La mine datorita unei erori a administratorei am primit raspuns NEGATIV la cererea de debransare. RADET nu a mai primit nicio solicitare de repararea a erorii pentru ca ei au dat raspunsul dupa terminarea termenului. Intre timp RADET a ridicat gicalorimetrul din bloc. Apoi eu am facut debransarea in apartamentul meu si montarea centralei. Acum mi-a venit o amenda ca m-am debransat ilegal. Cat de corecta este aceasta amenda tinand cont ca RADET nu mai furniza caldura in bloc?
Detin acordul asociatie pentru debransare. Insasi asociatia mi-a completat actele de debransare. Gigacalorimetru a fost ridicat de RADET banuisca ca la comanda asociatiei de proprietari desi in bloc din 10 apartamente doar 3 au aviz favorabil.
Debransare toamna-iarna
vsu
Buna ziua!
La noi in bloc a aparut o situatie interesanta.
3 vecini s-au gindit ca vor sa monteze centrala termica si sa se debranseze de la RADET. Au ... (vezi toată discuția)
Autodebransare
Stefan Banica
Buna seara,
Am si eu o intrebare pentru un avocat si anume :daca sunt cu plata intretinerii la zi insa sunt restantieri in bloc iar din cauza asta in bloc ... (vezi toată discuția)