avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Consilier achizitii publice intr-o primarie cu sarcini ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Consilier achizitii publice intr-o primarie cu sarcini de serviciu ale inspectorului taxe si impozite locale???

Intr-o instituție publică (primărie) se poate înființa prin Hotărâre de Consiliu Local conform art.610 Cod Administrativ funcția publică de execuție consilier achiziții publice debutant, cu poziție distincta în organigrama și să i se atribuie prin fișa postului și sarcinile de serviciu ale altui post, de exemplu ale consilierului de la taxe și impozite locale.

Mulțumesc anticipat pentru raspuns!
Ultima modificare: Vineri, 4 Februarie 2022
DANYDANA65, utilizator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 21:05, 15 Februarie 2022
De regula se scrie in fisa postului ca indeplinesti orice alte sarcini trasate de superior in fisa postului. Deci...Daca cele doua functii se aseamana da este firesc sa indepliniti ce scrie in fisa postului, dar daca activitatea este diferita nu prea se justifica sa faci o fisa a postului din doua domenii diferite.
Ultima modificare: Marți, 15 Februarie 2022
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună dimineața, o instituție publică (primărie) poate înființa ... DANYDANA65 DANYDANA65 Bună dimineața, o instituție publică (primărie) poate înființa prin Hotărâre de Consiliu Local conform art.610 Cod Administrativ funcția publică de ... (vezi toată discuția)
Consilier personal - achizitii publice consilierul personal al primaului are dispozitie cu atributii de achizitii publice,dar seful vrea sa renunte la functia de consilier personal, sa modifica ... (vezi toată discuția)
Anexa la fisa de post krisstta krisstta Sunt functionar public intr-o institutie din administratia publica. Doresc sa supun atentiei dvs. urmatoarea situatie: - in cadrul unei directii sunt doua ... (vezi toată discuția)