avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contestare executare sau plangere contraventionala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contestare executare sau plangere contraventionala

am primit o somatie de plata si atasat un titlu executoriu de la primarie in care mi se comunica ca am de plata o amenda de circulatie.Eu ,procesul verbal de sanctionare nu l-am semnat, si nici nu mi s-a comunicat acest proces verbal, ca sa-l pot contesta in instanta.Acum pot contesta in instanta aceasta somatie insotita de titlul executoriu?Cum sa se numeasca actiunea?si va rog sa-mi spuneti daca pot contesta aceasta somatie si acest titlu executoriu . Nu cunosc data care e trecuta in procesul verbal, nu am vazut procesul verbal si nu mi s-a comunicat acest proces verbal, cred eu prin aproximatie cand s-a intamplat sa ma opreasca politia si presupun ca este de atunci.Am spus cum ma cheama, adresa si am plecat. De aceea presupun ca alt proces verbal nu are cum sa fie
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 15:38, 13 Ianuarie 2010
Contestatia la executare se poate face in termen de 15 zile de la comunicarea procesului verbal (exista un prim act de executare )
nu am procesul verbal, nu l-am vazut si nu mi s-a comunicat
In termen de 15 zile,conf.art.399 c.pr.civ.,formulati contestatie la executare impotriva titlului executor emis,in contradictoriu cu intimata Sectia Financiara a ......
Conform art.400 c.pr.civ.,instanta competenta in a solutiona cerererea este cea care a incuviintat titlul executor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu primit de la primarie calytul calytul am primit o somatie de plata si atasat un titlu executoriu de la primarie in care mi se comunica ca am de plata o amenda de circulatie.Eu ,procesul verbal de ... (vezi toată discuția)
Reducere onorariu avocat in faza executarii silite Alina-Adriana Visirin Alina-Adriana Visirin As dori sa fac o contestatie la executare silita prin care sa solicit diminuarea onorariului de avocat in faza executarii silite. Ca sa contest somatia unde se ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc -somatie ! tutu12 tutu12 ....se primeste o somatie din partea unui executor judecatoresc , anexata fiind o sentinta judecatoreasca . S-a solicitat executorului o copie a procesului ... (vezi toată discuția)