avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... ce se intampla la calatoriile din interiorul Uniunii ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

ce se intampla la calatoriile din interiorul Uniunii europene ...

ce se intampla la calatoriile din interiorul Uniunii europene cand la controlul actului de identitate se constata c a este expirat de unde sa stie vamesul din tara respectiva ca actulde identitate setr prelungit de legea ro,ana pe durata starii de alerta din romania
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Februarie 2022
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Avocat Lăzăruţiu Lucian , Avocat 18:23, 4 Februarie 2022
Buna ziua

Valabilitatea actelor expirate s-a prelungit, pe perioada starii de alerta, doar pe teritoriul Romaniei.
Daca doriti sa calatoriti, aveti nevoie de un act de identitate in termen de valabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte adriananiculae adriananiculae Am o intrebare: actual traiesc in Spania cu familia mea (parinti si frate) si anul acesta vroiam sa ne intoarcem in Romania , problema este ca fratele meu nu ... (vezi toată discuția)
Reintrarea unui cetatean roman in tara din ue ionxx ionxx salut tuturor!!! copilul meu .nascut in italia .si inregistrat in romania cu certificat de nastere romanesc poate sa intre ptr prima data in romania pe baza ... (vezi toată discuția)