avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună seara, Fiica mea și-a pierdut carnetul de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună seara, Fiica mea și-a pierdut carnetul de elev(gimnaziu) ...

Bună seara,

Fiica mea și-a pierdut carnetul de elev(gimnaziu) in el avea și o copie după certificatul de naștere, urma să-și prelungească abonamentul la metrou....
Deși are completată adresa, datele personale și un Nr de telefon nu cred că are sansa să îl returneze cineva... Ar trebui să anunț undeva ținând cont că era și un act acolo( copie certificatul de naștere).
La școala presupun că îi va face altul...

Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Ramoida , utilizator 09:40, 6 Februarie 2022
Solicitați un duplicat al certificatului de naștere al copilului. Cel anterior va figura automat ca anulat. Pierderea nu se anunță nicăieri.
Bună ziua,

Astăzi mi s-a confirmat încă o dată că încă mai sunt și oameni buni. Cineva l-a găsit și ni l-a adus acasă.
Mulțumesc pentru răspuns.

georgiana.td a scris:

Solicitați un duplicat al certificatului de naștere al copilului. Cel anterior va figura automat ca anulat. Pierderea nu se anunță nicăieri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat nastere, duplicat anndreeaandaa anndreeaandaa salut fiica mea are un copil dintr-o relatie sau despartit insa certificatul de nastere aramas la el nu vrea sa il dea am fost la politie insa ei au spus ca ... (vezi toată discuția)
Abonament de transport pierdut, refuz eliberare duplicat ItsChristina ItsChristina Buna ziua! Aveam o mica problema, si as vrea sa fiu informata despre asta. Fiica mea, care face naveta( aprox 25km) pana la liceu, a platit abonment pe linia ... (vezi toată discuția)
Elevii la invatamantul postliceal beneficiaza de transport gratuit ... uncetateanN uncetateanN Elevii la invatamantul postliceal beneficiaza de transport(cu trenul) gratuit la fel ca si studentii sau de cel putin o reducere? (vezi toată discuția)