avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua! Am hotărâre definitivă în favoarea mea ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua! Am hotărâre definitivă în favoarea mea din 24.08.2021 ...

Bună ziua! Am hotărâre definitivă în favoarea mea din 24.08.2021 împotriva EOS Credit Funding DAC. Încă nu mi s-a restituit nici un bănuț din cheltuielile de judecată, iar avocata mea nu binevoiește să-mi răspundă la telefon sau e-mailuri de atunci.( Este în viață, m-am interesat).Menționez că eu nu sunt în România. Cum pot să-mi recuperez cheltuielile de judecată, cui să mă adresez? Cum este posibil ca avocata care m-a reprezentat să nu facă demersurile necesare în privința aceasta și pur și simplu să-mi ignore toate încercările da a vorbi cu ea să mă lămurească?
Vă rog să mă ajutați cu un sfat, mulțumesc foarte mult.
Cel mai recent răspuns: Camelia1969 , utilizator 16:27, 7 Februarie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ati cerut cheltuieli de judecata si vi s-au acordat, apelati direct la un executor judecatoresc.
Nici eu nu inteleg aceasta practica de a nu mai raspunde la tel, mesaje...fie si ca sa spui ca procesul pt care a fost platit s-a incheiat si ca nu mai e dispus sa lucreze cu dvs.
Sinceră să fiu n-am înțeles răspunsul dvs. Originalul hotărârii judecătorești este la avocată.Eu am doar copie trimisă în email de ea în august.Atunci ea mi-a spus că voi primi înapoi cheltuielile plătite.De atunci nu-mi răspunde.Cum să mă duc la alt avocat când deja am plătit mai mult decât suma pe care ne-am judecat cu EOS? Fiindcă n-am înțeles bine, mă scuzați, considerați să mă duc cu copia hotărârii la un executor judecătoresc? EOS-ul îmi va plăti acele cheltuieli de execuție?
Mulțumesc foarte mult.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce scrie in acea hotarare, vi s-au acordat cheltuieli de judecata? Ce scrie despre ele?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
ai de facut cativa pasi imortanti pana la recuperarea sumelor.
1- te duci la tribunal cu copia hotararii si ceri timbrarea hotararii, platesi 5 lei acolo.
2- faci o adresa in nume propriu , cu toare datele tale de identificare prin care soliciti suma de bani conform hotararii anexate in copie, impreuna cu copia buletinului si extrasul de cont de la banca unde doresti sa ti se vireze banii, le trimiti la adresa firmei EOS, care poate avea sediul si la tine in localitate, insa vei putea trimite si prin mail, fax scrisoare. Iti urez succes. eu asa am obtinut banii de la acestia !

Alte discuții în legătură

Cum recuperez banii de onorariu dati unui avocat intr-o cauza castigata? gudflo gudflo Va rog sa imi spuneti cum ajung sa primesc banii inapoi.,prin sentinta obliga persoana sa imi plateasca suma care este cu titlu de cheltuieli de judecata (vezi toată discuția)
Proces clauze abuzive câștigat, care este următorul pas seby14 seby14 Bună ziua Am avut un proces cu o banca pe clauze abuzive. După cca 3 ani, trecând pe rand pe la Tribunal, Judecătorie și în final la Curtea de apel, in ... (vezi toată discuția)
Executare silita oana_cristia oana_cristia In urma unui proces civil, o persoana a fost obligata s[ pl[teasca cheltuieli de judecata in cunatum de 4100 ron. Executorul judecatoresc trimite notificare ... (vezi toată discuția)