avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Buna ziua, O sa descriu un eveniment petrecut in 1997, ...
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Buna ziua, O sa descriu un eveniment petrecut in 1997, va rog ...

Buna ziua,

O sa descriu un eveniment petrecut in 1997, va rog sa-mi spuneti dacă se pretează inițierea unui proces juridic in asemenea situații.
In toamna lui 1997, familia mea a suferit un grav accident de circulație, in urma căruia tatăl meu a decedat. Mașina, condusa de către tatăl meu, a dat peste o groapa nesemnalizată. Groapa a fost sapata de către o anumită societate civilă/de stat, nu știu exact, pentru a efectua lucrări de întreținere la instalația de gaz. Perimetrul Șantierului nu era marcat, semnalizat in niciun fel, marcajul rutier fiind inexistent.
Dețin câteva articole din ziare, unde sunt expuse și poze de la eveniment.

Mulțumesc anticipat pentru ajutor !
Cu stima,

Alexandru Somlea
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:58, 5 Februarie 2022
A trecut destul timp din 1997 pana in prezent.
La data producerii evenimentului, se putea deschide actiune impotriva administratorului drumului si al firmei care efectua lucrarile respective. Se puteau cere daune materiale si/ sau daune morale.
Nici o sansa dupa atat timp,din pacate v -ati ,trezit"cu 20 de ani prea tarziu..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avarie masina in parcarea de la cora Vivr33 Vivr33 Buna ziua, In incinta parcarii Cora Pantelimon, fiind carosabil umed si noapte am dat intr-o groapa pe care o folosesc ei drept spatiu in care planteaza ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - cine este vinovat? cicidaniela cicidaniela buna ziua as dori sa stiu daca sunt vinovat sau nu si cum pot sa demonstrez ca nu sunt vinovat multumesc, fapt : ma aflam pe DN1, sosea cu o banda pe ... (vezi toată discuția)
Auto-vatamare > dosar penal > neprelungire dovada permis !! Airscape Airscape Pot sa spun ca ce mi se intampla mie, nu cred ca s-a mai discutat aici, si rar se mai intalneste. - La data de 01.08.2008 am fost implicat intr-un accident ... (vezi toată discuția)