avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Cum se poate afla ce cota de TVA s-a aplicat la ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Cum se poate afla ce cota de TVA s-a aplicat la achizita unui apartament?

Cum se poate afla ce cota de TVA s-a aplicat la achizita unui apartament? Informatia nu se regaseste in contractul de vanzare-cumparare si nici in antecontract. Multumesc anticipat
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Februarie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 16:44, 9 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cota de TVA se aplica pe factura emisa de catre vanzator . Vedeti pe factura de achizitie a apartamentului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modalitate aplicare tva la 5% la locuinte dana_burca dana_burca Avand in vedere reducerea TVA la 5% la locuinte, se da urmatoarea situatie: urmeaza sa achizionez un imobil care se incadreaza in prevederile legale, ... (vezi toată discuția)
Tva platit de cetatenii straini la achizitia unui apartament brily91 brily91 Stimati domni, ginerele meu, cetatean brazilian, casatorit cu fiica mea, au incheiat un ctr de rezervare apartament in suprafata utila de 102 m.p. la pretul de ... (vezi toată discuția)
Tva 5% pentru locuinte noi ktulu ktulu Buna ziua, Am facut anul trecut un antecontract pentru achizitionarea unui apartament nou. In antecontract este specificat pretul final in lei cu tot cu tva ... (vezi toată discuția)