avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua! Am primit asta de la Judecătorie pentru ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua! Am primit asta de la Judecătorie pentru divort: ...

Bună ziua!

Am primit asta de la Judecătorie pentru divort:
Respinge excepţia necompetenţei teritoriale exclusive a Judecătoriei Brezoi, invocată de reclamantă, ca neîntemeiată. Se stabileşte termen de fond la data de 09.03.2022, ora 13:30, pentru când vor fi citate părţile. Dispune comunicarea cererii reconvenţionale către reclamantă, cu men?iunea "Ave?i obligaţia de a depune întâmpinarea la cererea reconvenţională şi înscrisurile de care în?elege?i să vă folosiţi în atâtea exemplare câte părţi sunt plus un exemplar pentru instanţă, cu cel puţin 5 zile înaintea termenului stabilit" Cu cale de atac odată cu fondul cauzei. Pronunţată prin punerea solu?iei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, azi 02.02.2022

Ce trebuie să fac mai departe? Au încărcat-o târziu pe site și abia astăzi am văzut. Nu am primit nimic prin poștă
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:36, 6 Februarie 2022
Buna ziua

Asteptati comunicarea cererii reconventionale si apoi depuneti intampinarea, conform citativului emis de instanta.
O sa primiti,ar fi util sa va angajati av mai ales daca aveti copii,se solicita autoritate parinteasca exclusiva etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termene Martonze Martonze Am primit citaţie azi, 07.01.2014 pentru data de 29 ianuarie. Citaţia a fost emisă de judecătorie în 22.12.2014.În Rezoluţia citită pe site-ul ... (vezi toată discuția)
Comunicarea intampinarii si a cererii reconventionale, timbraj timpuriu timpuriu pe data de 13-07-2015 ( data postei ) am primit comunicare ca am calitatea de parat in intr-un proces civil , pe data de 06-08-2015 ( data postei ) am trimes ... (vezi toată discuția)
Cererea reconvenționalã: comunicare, formulare întâmpinare carsteadana carsteadana buna ziua . ca reclamanta am depus cerere pt dezbaterea unei succesiuni . parata a depus cerere reconventionala . INTREBARE:1- eu ca reclamanta trebuia sa ... (vezi toată discuția)