avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Amenda DSP Buna ziua, In baza legii 129 pe 2021 am ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Amenda DSP Buna ziua, In baza legii 129 pe 2021 am primit amenda de la un ...

Buna ziua,
In baza legii 129 pe 2021 am primit amenda de la un inspector dsp ca nu am anuntat in maxim 24 ore intrarea in tara. Nu am stiut de aceasta obligatie, in aeroport nu am vazut nimic (afis) de acest gen.
Oare ce sanse as avea daca voi contesta aceasta amenda?
Mentionez ca sunt vaccinat, deci nu am evitat prin neanuntare o eventuala carantina.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: vlavali , utilizator 11:56, 7 Februarie 2022
Ziua buna,
Chiar nu stie nimeni daca poate fi contestata legea 129/2021?

vlavali a scris:

Buna ziua,
In baza legii 129 pe 2021 am primit amenda de la un inspector dsp ca nu am anuntat in maxim 24 ore intrarea in tara. Nu am stiut de aceasta obligatie, in aeroport nu am vazut nimic (afis) de acest gen.
Oare ce sanse as avea daca voi contesta aceasta amenda?
Mentionez ca sunt vaccinat, deci nu am evitat prin neanuntare o eventuala carantina.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda formular plf Ovidutus Ovidutus Buna ziua. In data de 28 decembrie am intrat pe teritoriul Romaniei. Nestiind ca e necesar completarea unui formulat PLF la intrarea in tara, am procedat la ... (vezi toată discuția)
Buna seara, ma numesc gabriela si as dori sa stiu ce sanse am ... gabriela_coman14@yahoo.com gabriela_coman14@yahoo.com Buna seara, Ma numesc Gabriela si as dori sa stiu ce sanse am sa-mi recuperez contravaloarea amenzii platite pentru necompletarea Formularului on-line plf, ... (vezi toată discuția)
Am sosit ieri 25 dec din anglia în românia, pe data de 23 dec ... ovidiutgjiu ovidiutgjiu Am sosit ieri 25 dec din Anglia în România, pe data de 23 dec am făcut testul Covid la plecarea din Anglia, rezultatul fiind negativ totuși sânt obligat ... (vezi toată discuția)