avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara ! Am nevoie urgentă de un raspuns . Am 17 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara ! Am nevoie urgentă de un raspuns . Am 17 ani ( in ...

Buna seara ! Am nevoie urgentă de un raspuns . Am 17 ani ( in 5 luni 18) iar mama a fost abuzată de către tata si eu la fel , amenințate cu moartea si multe altele . Mama poate sa plece cu mine ? Tatăl o poate decidea din drepturi ? Ce putem face ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:07, 7 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din ce drepturi sa o decada??
Poate pleca de acasa cu tine ca nu se întâmple nimic, dar de ce nu face mama plangere? De ce nu cere in instanta sa se emita un ordin de restricție si protecție ca masura de protectie, sa il evacueze pe el din locuinta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz psihic - parinte newvendetta25 newvendetta25 Salutare, Am 18 ani, locuiesc cu fratele meu in varsta de 8 ani, mama, tatal si bunica noastra. Problema este abuzul psihic facut de tatal nostru.Obisnuieste ... (vezi toată discuția)
Tatăl meu ne-a scos afara pe mine și pe mama din casă . Alina123456789 Alina123456789 Am fost scoasă împreuna cu mama din casa și amenințate de tata cu moartea . Am sunat la poliție , au venit , dar nu s-a întâmplat nimic , iar noi nu ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am o problema cu tatăl meu. tatăl meu o înjură ... Ionuț199 Ionuț199 Buna seara, am o problema cu tatăl meu. Tatăl meu o înjură pe mama mea in continuu, sta izolată într-o cameră ca sa scape de gura lui, o amenință cu ... (vezi toată discuția)