avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, Cu respect mă adresez domniilor voastre ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, Cu respect mă adresez domniilor voastre cu următoarea ...

Bună ziua,

Cu respect mă adresez domniilor voastre cu următoarea întrebare: În cazul în care o persoană se pregătește de pensionare și - cu ocazia demisiei nu respectă preavizul, ce i se poate întâmpla?

Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: ildiko-etelka , utilizator 10:11, 8 Februarie 2022
Nerespectarea de catre angajat a termenului de preaviz poate atrage raspunderea disciplinara a salariatului sau chiar raspunderea patrimoniala a acestuia daca prin absenta de la locul de munca ar aduce un prejudiciu angajatorului.
Vă mulțumesc pentru răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se întâmplă dacă nu îmi dau demisia și nu respect preavizul, ... Alex jgn Alex jgn Ce se întâmplă dacă nu îmi dau demisia și nu respect preavizul, m (vezi toată discuția)
Buna ziua, am si eu nevoie de o informație, mi-am dat demisia ... Alexandrarebecaaa Alexandrarebecaaa Buna ziua, Am si eu nevoie de o informație, Mi-am dat demisia de la locul de munca si sunt nevoită sa stau in preaviz 20 de zile, dacă refuz să nu stau ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, dacă îmi dau demisia de la locul de muncă și nu ... Ella88ella Ella88ella Buna ziua,dacă îmi dau demisia de la locul de muncă și nu respect preavizul de 20 de zile ce se poate întâmpla?este posibil sa mi se rețină salariul? (vezi toată discuția)