avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Buna ziua ! De curand am primit factura la gaze, cu ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Buna ziua ! De curand am primit factura la gaze, cu compensarea ...

Buna ziua ! De curand am primit factura la gaze, cu compensarea aferenta. Insa in calculul facut mi se pare ceva in neregula, in sensul ca s-a facut calculul energiei consumate, cu TVA din care se scade compensatia, fara TVA ! Intrebarea este urmatoarea: daca compensarea nu contine TVA, nu trebuie sa poarte TVA doar diferenta dintre valorile fara TVA ? Cum sa scazi dintr-o valoare cu TVA o alta fara TVA ?

Alte discuții în legătură

Tva factura utilitati yoyosicoty yoyosicoty Buna ziua As dori o lamurire daca se poate referitoare la calculul TVA al facturii de utilitati la gaze. In luna ianuarie factura la gaze a avut un consum ... (vezi toată discuția)
Contoar pasant de gaze nastasescuadriana nastasescuadriana Buna ziua. Locuiesc intr-un apartament de bloc si , la aragaz mi-am montat un contoar pasant de gaze-deci nu am centrala, ci, pur si simplu, pentru ca ... (vezi toată discuția)
Calculul dividendelor pentru facturi in euro, cursul de schimb de pe factura sau cursul de schimb la incasare? Catalin9871 Catalin9871 Salutari, Am facturat unui client din UE 15.000 EUR. Cursul de pe factura (din ziua facturarii) este 1 EUR = 4.9244 Lei, adica 73866 RON Cand banii au ... (vezi toată discuția)