avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Buna ziua ! De curand am primit factura la gaze, cu ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Buna ziua ! De curand am primit factura la gaze, cu compensarea ...

Buna ziua ! De curand am primit factura la gaze, cu compensarea aferenta. Insa in calculul facut mi se pare ceva in neregula, in sensul ca s-a facut calculul energiei consumate, cu TVA din care se scade compensatia, fara TVA ! Intrebarea este urmatoarea: daca compensarea nu contine TVA, nu trebuie sa poarte TVA doar diferenta dintre valorile fara TVA ? Cum sa scazi dintr-o valoare cu TVA o alta fara TVA ?

Alte discuții în legătură

Tva factura utilitati yoyosicoty yoyosicoty Buna ziua As dori o lamurire daca se poate referitoare la calculul TVA al facturii de utilitati la gaze. In luna ianuarie factura la gaze a avut un consum ... (vezi toată discuția)
Contoar pasant de gaze nastasescuadriana nastasescuadriana Buna ziua. Locuiesc intr-un apartament de bloc si , la aragaz mi-am montat un contoar pasant de gaze-deci nu am centrala, ci, pur si simplu, pentru ca ... (vezi toată discuția)
Se poate emite o singura factura pentru doua contracte? Georgiana_Taga Georgiana_Taga Buna ziua, Intrebarea mea este legata de urmatoarea speta (proiect legislativ propus de o autoritate de reglementare): - se incheie doua contracte de ... (vezi toată discuția)