avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Bună ziua , având unele simptome ,am decis să mă ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Bună ziua , având unele simptome ,am decis să mă testez cu ...

Bună ziua , având unele simptome ,am decis să mă testez cu un test rapid antigen core la o clinica privata. Rezultat negativ. Am solicitat medicul de familie pentru o consultație . Am fost refuzată pe motiv că acest gen de test ,la persoane vaccinate nu este concludent și sfătuită să îmi fac test rt-pcr sau să mă duc la un centru de evaluare. Am făcut testul pe banii mei ,dsp-ul este degeaba. Deja am 2 zile lipsă de la muncă . Daca și acesta este negativ , pe cate zile retroactive se pot da concediul medical ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:36, 7 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar trebui sa va dea medicul de familie concediul medical.
Ați avut o răceală dar ati avea dreptul.
Nu exista doar Covid-19 și ati procedat corect.
Nu va mai spun ca este posibil.sa.fi avut Covid-19 și sa nu fi fost depistat.
Exista și aceasta varianta.
Ultima modificare: Luni, 7 Februarie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! tinand cont de decizia luata aseara conform careia ... Dede88 Dede88 Buna ziua! Tinand cont de decizia luata aseara conform careia doar cei vaccinati cu doza completa au voie sa participe la evenimente private... Voiam sa intreb ... (vezi toată discuția)
Salut stimabililor, cine poate să ne ajute, sau să ne îndrume ... Zakariia Zakariia Salut stimabililor, Cine poate să ne ajute, sau să ne îndrume în următoarea problemă? Pe scurt scriu povestea: am cumpărat bilete de avion pentru ... (vezi toată discuția)
Perioada dintre ziua in care salariatul anunta la dsp aparitia ... dan_cornea@yahoo.com dan_cornea@yahoo.com Perioada dintre ziua in care salariatul anunta la DSP aparitia simptomelor de Covid 19 (fiind anuntat sa stea acasa ca vine ambulanta sa-l testeze) si ziua ... (vezi toată discuția)