avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara. Unde as putea sa gasesc, pe net, OMEC ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara. Unde as putea sa gasesc, pe net, OMEC 3876/19.05 ...

Buna seara. Unde as putea sa gasesc, pe net, OMEC 3876/19.05 2004
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:45, 8 Februarie 2022
Incercati la Monitorul Oficial .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am depus de trei luni cererea pentru eliberare duplicat ... ina122 ina122 Buna ziua, Am depus de trei luni cererea pentru eliberare duplicat diploma de bacalaureat la liceu si nici pana in prezent nu mi-au eliberat acest duplicat. ... (vezi toată discuția)
Legea teatrelor 1947 soirrelevant soirrelevant Buna seara, as avea nevoie urgent de textul legii 265 din iulie 1947. Site-urile cu legislatie pe care le-am gasit nu o includeau, ori aveau accesul ... (vezi toată discuția)
Informatie - politia animalelor Hoffa Hoffa Daca ma poate ajuta cineva in urmatoarea problema: - Unde gasesc statutul Politiei Animalelor sau ceva similar. Ultimul Monitor Oficial referitor la Protectia ... (vezi toată discuția)