avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract anl Buna ziua, as dori o lămurire, va rog ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract anl Buna ziua, as dori o lămurire, va rog mult. Dacă ...

Contract anl
Buna ziua, as dori o lămurire, va rog mult. Dacă am semnat un contract de închiriere pt 1 an cu Locativa, dar între timp s-a dat o HG prin care se scad chiriile aferent anului 2019, cu aplicare la la 1 iulie 2020, cum ar trebui procedat, care e calea care se urmează legal? Deși inițial au afirmat în presa ca vor da banii plătiți inapoi sau vor eșalona, și-au schimbat atitudinea, nu dau nimic înapoi, nu esaloneaza în avans.

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de inchiriere Camy09 Camy09 Am un contract de inchiriere la un apartament pe care il detin in calitate de propietar. Chiriasul a plecat inainte de termenul prevazut in contract, respectiv ... (vezi toată discuția)
Locuinta sociala MioaraEnache MioaraEnache Buna ziua! Am 30 de ani, provin de la Casa de Copii , sunt divortata si am in intretinere un copil minor.Locuiesc intr-un imobil alocat de primarie pentru care ... (vezi toată discuția)
Restante si majorari chirie anl in urma divortului marius_cretoiu marius_cretoiu Apartamentul cu chirie ANL a fost atribuit fostei sotii conform sentintei definitive in urma apelului facut de subsemnatul. Inainte de a intenta proces de ... (vezi toată discuția)