avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lucrez ca îngrijitor copii de 10 ani în aceeasi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lucrez ca îngrijitor copii de 10 ani în aceeasi grădiniță. ...

Lucrez ca îngrijitor copii de 10 ani în aceeasi grădiniță. Am vreun spor aferent pt acești ani?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:11, 8 Februarie 2022
Gradinita este de stat sau privata ?
Gradinita privata
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Angajatorul nu are nicio obligatie de a va acorda anumite sporuri , decat daca sunt prevazute in c.i.m., in c.c.m. aplicabil sau in reg.intern al acestuia. De asemenea, daca doriti puteti negocia acordarea unor sporuri direct cu angajatorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor vechime Florica3 Florica3 Ce spor de vechime se aplica la salariu de baza daca am vechime peste 25ani. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Intrebare privind acordarea sporurilor Adrian 13 Adrian 13 În contractul individual de munca nu am trecut sporul de vechime, Angajatorul este obligat sa îmi acorde acest spor? (vezi toată discuția)
Remuneratie incorecta ella120570@gmail.com ella120570@gmail.com De ce se da voie ca in contract ,la salariul minim pe economie( pt studii superioare) sa se mentioneze ca toate sporurile sunt incluse? De ce spururile la ... (vezi toată discuția)