avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... bună ziua, sunt administrator într-o unitate de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

bună ziua, sunt administrator într-o unitate de învățământ. ...

bună ziua,
sunt administrator într-o unitate de învățământ.
în aprilie îmi expiră contractul prelungit cu un an.
întrebare: când poate organiza unitatea pentru ocuparea locului devenit vacant? la câteva zile sau mai târziu?
întrucât sunt și gestionar trebuie să-i predau bunurilor noului administrator. directorul poate da decizie de continuare a activității pentru predare, de maxim 30 zile?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:15, 8 Februarie 2022
autoritatea sau instituţia publică organizatoare are obligaţia să publice, cu cel puţin 15 zile lucrătoare înainte de data stabilită pentru prima probă a concursului pentru ocuparea unui post vacant, respectiv cu cel puţin 10 zile lucrătoare înainte de data stabilită pentru prima probă a concursului pentru ocuparea unui post temporar vacant, anunţul privind concursul în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, într-un cotidian de largă circulaţie, precum şi la sediul acesteia. Dacă autoritatea sau instituţia publică are pagină de internet, afişarea se face şi pe această pagină, la secţiunea special creată în acest scop.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca lyly64 lyly64 Va rog, instituita noastra organizeaza concurs cu respectarea prevederilor HG 286/2011, intrebarea mea este daca este legal sa afiseze anuntul si pe pagina de ... (vezi toată discuția)
Angajare kradu1 kradu1 Va rog sa-mi spuneti daca este obligatoriu publicarea in monitorul oficial postul vacant la o institutie publica? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Angajare marianacris marianacris Care este perioada de publicare in Monitorul Oficial pentru concurs al unui post ramas vacant. Daca este vacantat la 20.10.2015 cand se poate scoate la ... (vezi toată discuția)