avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara, Au trecut 2 ani de la încheierea unui ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara, Au trecut 2 ani de la încheierea unui proces civil ...

Buna seara,
Au trecut 2 ani de la încheierea unui proces civil și pana in prezent nu a fost redactata hotărârea. Au fost depuse și cereri de urgentare. Ce este de făcut?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 15:00, 9 Februarie 2022
Memoriu catre presedintelei instantei respective,memoriu CSM,contestatie tergiversare dosar etc.Din pacate astfel de situatii se intampla destul de des,practic actul de justitie e dus in derizoriu..
Ultima modificare: Miercuri, 9 Februarie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. care ar fi termenul maxim în care o instanță civilă ... Adi Lungu Adi Lungu Bună ziua. Care ar fi termenul maxim în care o instanță civilă - judecătorie de sector - , trebuie să trimită părților motivarea soluției? Mă ... (vezi toată discuția)
Motivarea si redacatrea unei hotarari judecatoresti tvmnewnet@yahoo.com tvmnewnet@yahoo.com Am avut o cauza pe rolul Judecatoriei Tg.-Mures in care pe data de 04.04.2016 s-a pronuntat Hotarâre 1869/2016 04.04.2016. Desi au trecut deja doi ani si ... (vezi toată discuția)
1 an si 2 luni de la pronuntare si nu s-a motivat hotararea Alex28 Alex28 Buna ziua. Am urmatoarea situatie: In cadrul un proces civil/comercial, dupa fond s-a facut apel la Tribunalul specializat. Am castigat apelul si s-a ... (vezi toată discuția)