avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua. Care ar fi termenul maxim în care o ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua. Care ar fi termenul maxim în care o instanță civilă ...

Bună ziua. Care ar fi termenul maxim în care o instanță civilă - judecătorie de sector - , trebuie să trimită părților motivarea soluției? Mă interesează în perspectiva introducerii apelului. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:53, 21 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
2,3 luni a devenit ceva normal, un termen,,rezonabil "sunt situatii frecvente cand dureaza si mai mult.Oricum termenul de apel curge de la comunicare asa ca aveti timp..
Vă mai deranjez cu o întrebare: chiar dacă această anomalie a devenit ceva normal, care ar fi forul căruia să-i sesizez o asemenea lentoare, din care sunt conștient că mai nimeni nu-i poate scoate?
acest răspuns util
Cerere urgentare redactare,memoriu la Presedintele instantei,contestatie tergiversare proces,sesizare la CSM sunt variante posibile
Cerere urgentare redactare,memoriu la Presedintele instantei,contestatie tergiversare proces,sesizare la CSM sunt variante posibile
acest răspuns util

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

1 an si 2 luni de la pronuntare si nu s-a motivat hotararea Alex28 Alex28 Buna ziua. Am urmatoarea situatie: In cadrul un proces civil/comercial, dupa fond s-a facut apel la Tribunalul specializat. Am castigat apelul si s-a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . avem o hotărâre definitivă la un proces de moștenire ... danmarian1977 danmarian1977 Buna ziua . Avem o hotărâre definitivă la un proces de moștenire data din martie și până acum judecătorii nu au trimis redactarea . Am făcut 4 cereri ... (vezi toată discuția)
Ce masuri pot lua impotriva unui judecator care nu respecta legea? ... 1967G 1967G Ce masuri pot lua impotriva unui judecator care nu respecta legea? Ajuns in culmea exasperarii, as dori sa aflu de ce un judecator, care in general trebuie ... (vezi toată discuția)